Behandling av personopplysninger

Behandlingsansvarlig

Databehandler for Forsikringsmannen er Fikse Design. Alle innsendte personopplysninger lagres trygt på server som står hos ISP Huset AS i Drammen.

 

Formål med innsamling

Samarbeidende forsikringsselskaper kan få tilgang opplysningene som er samlet inn av forsikringsmannen, hvor formålet er at disse skal konkurrere om å gi forbrukeren best mulig pris på sine forsikringer. Ved å fylle ut dine personopplysinger i skjemaet vårt samtykker du til at disse kan deles med våre samarbeidspartnere og at disse kan ta direkte kontakt for å gi deg et godt tilbud på forsikringer.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, eller be om å få utlevert personopplysingene vi har lagret om deg ved å sende e-post til privacy@forsikringsmannen.no.

Vi tar ikke vare på andre opplysninger enn de som er samlet inn via skjema. Disse vil ikke bli slettet med mindre du ber om det.

 

Informasjonskapsler/Cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til å måle aktivitet og besøksstatistikk. Disse opplysningene kan brukes markedsføringsøyemed i vårt arbeid for å oppnå best mulig tilgjengelighet. Vi garanterer imidlertid at informasjonskapslene som lagres ikke kan settes i sammenheng med personopplysninger som oppgis via registreringsskjemaet på hovedsiden.

Du kan selv deaktivere cookies i nettleseren din om ønskelig.

 

Kryptering

Vi tar din sikkerhet på alvor, og bruker derfor SSL-digitalkryptering for å sikre at ingen snapper opp din informasjon før den kommer frem til oss. Kontaktinformasjonen du har oppgitt gjennom nettsiden vår gjøres kun tilgjengelig for forsikringsselskaper som tror de kan konkurrere med den leverandøren du bruker i dag.